23/12/2023

Η 4η Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη, ορίστηκε ως η «στιγμή» της εξόδου στην αγορά του νέου υπερ - υποδήματος της σειράς running της Nike, του AlphaFly3. Αυτό πέρασε επιτυχώς όλα τα τεστ…Αγωνιστικά  δοκιμάστηκε στο μαραθώνιο BMW Berlin της 24ης Σεπτ και σε αυτόν τον Chicago Bank of America της 8ης Οκτ. Θυμίζω τις εξέχουσες επιδόσεις – Βerlin 2ω02:42 Eliud Kipchoge και Chicago 2ω00:35 Kelvin Kiptum WR – 2ω13:44 Sifan Hassan. Συνέβησαν αμέσως μετά παρεμβάσεις όσο αφορά την εμφάνιση, την «εικόνα» αν θέλετε. Εν αρχή το υπόδημα θα κυκλοφορήσει
• Χρώμα: λευκό/Phantom/Total Orange/Μαύρο
• Στυλ = κωδικός: FD8356-100 
• Βάρος: 218 γραμ Men’s 44
• Διαφορά ύψους φτέρνας - δαχτύλων: 8mm
• Τιμή: 310 ευρώ
Η μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών με το Ελληνικό όνομα (Nike = Νίκη) παρουσιάζει το AlphaFly3 στην ιστοσελίδα της με σειρά από φωτό και αυτό το κείμενο: «Με τη βέλτιστη σχεδίαση ώστε να υπηρετεί την ταχύτητα κατά τον αγώνα ενός μαραθωνίου, το Alphafly3 βοηθά να πιέσεις τον εαυτό σου για να φτάσεις πέρα από οτιδήποτε θεωρούσες αδύνατο μέχρι σήμερα.

Τρεις πρωτοποριακές τεχνολογίες βοηθούν την υπερ – προσπάθεια κατά το τρέξιμο - Α: οι δύο μονάδες Air Zoom δίνουν ώθηση για το επόμενο βήμα, Β: η επιφάνεια από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος βοηθά να κινείσαι με ευκολία και Γ: η ενδιάμεση σόλα του αφρού ZoomX καθ' όλο το μήκος (φτέρνα έως δάκτυλα) εξασφαλίζει αίσθηση ξεκούρασης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Ηλθε η ώρα να καταρρίψεις όλες τις ΡΒ! ► Επιστροφή ενέργειας: οι δύο μονάδες Air Zoom στο εμπρόσθιο μέρος συνδυάζονται με τον αφρό ZoomX για την αποθήκευση και την επιστροφή ενέργειας προσφέροντας δυναμική κίνηση σε κάθε βήμα ♦Αίσθηση ώθησης: το στρώμα από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος εξασφαλίζει επίσης αίσθηση ώθησης. Μετατρέπει σε ομαλές όλες τις μεταβάσεις και υποστηρίζει τη διαχείριση των αλλαγών κατεύθυνσης με σιγουριά ♦ Αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα: ο πλήρως αφομοιωμένος αφρός ZoomX δημιουργεί εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας, για την απόλαυση της άνετης εφαρμογής από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα ► Τι νέο υπάρχει στο Alphafly3; είναι το πιο ελαφρύ υπόδημα που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία μας. Διαθέτει ελαφρώς φαρδύτερη επιφάνεια από ανθρακονήματα για μεγαλύτερη σταθερότητα και πλήρως αφομοιωμένη ενδιάμεση σόλα από αφρό ZoomX για ομαλές μεταβάσεις. Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο επάνω μέρος Atomknit προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη του ποδιού σε πολλές κατευθύνσεις και ελεύθερη κυκλοφορία αέρα ►Αλλα πλεονεκτήματα Α. τα κορδόνια με εγκοπές εξασφαλίζουν σταθερότητα και απαλή αίσθηση κατά το δέσιμο και Β. η ενσωματωμένη πλεκτή γλώσσα με επένδυση μεγάλου πάχους συμβάλλει στο μηδενισμό της πίεσης από τα κορδόνια.