02/05/2023


Προσφορά – χορηγία της τελευταίας ώρας!!! Η Aegean Airlines http://el.aegeanair.com η κορυφαία εταιρεία αεροπορικών μεταφορών μετέχει ως χορηγός στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης της Κυριακής 7ης Μαΐου 2023. Ανακοίνωσε την προσφορά έκπτωσης ύψους 30% σε όσους εγγραφέντες δρομείς επιλέξουν να ταξιδέψουν προς την Κρήτη με τις πτήσεις της! Προυποθέσεις:
- Εισιτήρια μετ’ επιστροφής, από οποιοδήποτε αεροδρόμιο προς Κρήτη
- Εκδοση των εισιτηρίων = οικονομική θέση, κατηγορία ναύλου Comfort Flex
- Πραγματοποίηση ταξιδιού από την 1η έως την 15η Μαίου με βάση τη διαθεσιμότητα
- Κράτηση αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Aegean Airlines (δείτε link παραπάνω)
- Η διαδικασία έκδοσης γίνεται με την εισαγωγή του ειδικού εκπτωτικού κωδικού  (ένας ενήλικας ανά κωδικό) στο ανάλογο πλαίσιο = «εκπτωτικός κωδικός», το εμφανιζόμενο στο πεδίο «αγορά εισιτηρίων».
- Παραλαβή κωδικού κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης
Επίσης, η εταιρεία επιβραβεύει με τη σειρά της τους νικητές των 42195μ, των 10Κ και των 5Κ. Αναλυτικά προσφέρει ως έπαθλα – ► από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της Aegean Air ή της Olympic Air στον 1ο άνδρα και στην 1η γυναίκα – ► από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της στον 1ο άνδρα  και στην 1η γυναίκα των 10Κ και ► από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού στον 1ο άνδρα και στην 1η γυναίκα των 5Κ.
Ξεκινούν οι παράλληλες εκδηλώσεις. Αύριο Τετάρτη 3η Μαίου φιλοξενείται στο Πνευματικό κέντρο Χανίων ημερίδα με θέμα «Αγώνας και Εμπνευση» με έναρξη στις 19:30. Αφιερώνεται σε δύο επετείους, τα 110 χρόνια από την Ενωση της Κρήτης με τη «μητέρα» Ελλάδα και τα 140 από τη γέννηση του λογοτέχνη Νίκου Καζαντζάκη. Οι δύο επέτειοι έγιναν, ύστερα από απόφαση του ΣΔΥΧ οργανωτή του Μαραθωνίου Κρήτης, η επωνυμία των αγώνων δρόμου 5Κ και 2500μ της 7ης έκδοσης. Η ημερίδα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες και συζήτηση. Θα «κλείσει» με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.