26/09/2022

Η επικοινωνία διακρίνεται από απλά μυστικά! Δεν θα αναλυθούν εδώ και τώρα...Κατέδειξαν αυτά με τον όμορφο και αποτελεσματικό τρόπο τους οι οργανωτές του Koufalia Hill Run, του αγώνα της Δήμητρας! Ως συνέχεια και επιστέγασμα του τρόπου ήλθε το σχετικό δελτίο, μεταγωνιστικό συνηθίζεται να ονομάζεται...Παραθέτω χωρίς άλλα λόγια το κείμενο: "Ο αγώνας Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο περιαστικό δάσος των Κουφαλίων, με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού τα γήπεδα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση υποδέχτηκε το απόγευμα περισσότερους από 200 δρομείς, που συμμετείχαν στους αγώνες 6 και 9 χιλιομέτρων, όπως επίσης και 100 μικρούς δρομείς, που μαζί με τους γονείς τους πήραν μέρος σε ένα αθλητικό παιχνίδι με πολλές δράσεις, σκορπίζοντας χαμόγελα παντού. Ο αγώνας εμπνεύστηκε και υλοποιήθηκε από τη Δήμητρα Ιορδανίδου για πρώτη φορά το 2018, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλίων. Από φέτος είναι αφιερωμένος στη Δήμητρα, αποδίδοντας τιμή στη μνήμη της και αναγνωρίζοντας την προσφορά της στον τόπο που μεγάλωσε αλλά και εν γένει στον χώρο του αθλητισμού.

Η 17χρονη Βασιλική Καλλιμογιάννη, πρωταθλήτρια των στιπλ, αναδείχθηκε νικήτρια της γενικής κατάταξης στα 6km με 25:45. Οι δίδυμες αδελφές Σαραφίδη, η Μαρία και η Γεωργία την πλαισίωσαν στο βάθρο με κοινή επίδοση 39:09. Στα 6km των ανδρών, την πρώτη θέση πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου με 25:51, ο 16χρονος Πέτρος Παπαγκιντσίδης του τοπικού Αρίων κατέλαβε τη 2η θέση με 25:58 και ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από τους Κώους Δρομείς κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 29:23. Στα 9km, ο 22χρονος Σταύρος Σιγκούδης από τη Θεσσαλονίκη, πήρε την πρώτη θέση με 34:55, με τον Δημήτρη Τζιοβάρα και τον Θεόδωρο Παραστατίδη στη δεύτερη και tρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Μαρία Τσαυταρίδου κατέλαβε την πρώτη θέση στα 9km, η Τίνα Κεφαλά, πρωταθλήτρια μαραθωνίου με Ολυμπιακή συμμετοχή στους ΟΑ «London 2012» και η διακεκριμένη υπερμαραθωνοδρόμος Τζο Μαντά, τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους". Παραπέμπω για τις τριάδες και τα πλήρη αποτελέσματα στο ρεπορτάζ της 24ης Σεπτ (πιό κάτω...) περί του γεγονότος κατ' οικονομία και προς αποφυγή επανάληψης. "Κλείνω" με αυτό το μνμ: "Σας ευχαριστούμε πολύ για το ωραίο άρθρο. Θα παραμείνουμε σε επικοινωνία για συνεργασία και στο μέλλον. Με εκτίμηση...Εκ μέρους της OE Γιάννης Γκολφινόπουλος". Ευχαριστώ με τη σειρά μου γιατί με το δε.τυ έλαβα μία ωραία πάσα για να ασχοληθώ εκ νέου με τον αγώνα στα Κουφάλια...Ας βρεθούμε όλοι εκεί στο ραντεβού του 2023...Για τη Δήμητρα!!!