27/11/2022

Σπάνια συμβαίνει!!! Οι τρέχοντες αδελφοί Young…Προσωρινά θέματα με αυτό τον τίτλο φιλοξενούνται στο youtube! Eρχεται και η ταινία…Αλλωστε το Hollywood ευρίσκεται κοντά (απέχει μόλις 62Κ) στον τόπο κατοικίας τους, το Newbury Park/CA. Tην οικογενειακή πορεία στα πρωταθλήματα cross country οδηγεί ο πρεσβύτερος και γνωστότερος, ο Nico Young (γεν: 27 Ιουλίου 2002) επαγγελματίας δρομέας της Gatorade. Κατέκτησε την 2η ατομική θέση στο πρωτάθλημα της NCAA (19 Νοε - Stillwater/Ok) και τον τίτλο του πρωταθλητή στο ομαδικό με την πεντάδα των Lumberjacks, δλδ του NAU… Ολοκλήρωσε με αυτές τις επιτυχίες την παρουσία του κατά την περίοδο του cross και πλέον αναμένει την έναρξη των indoor αγώνων.

Oι δίδυμοι αδελφοί του, ο Lex με τον Leo (γεν: 28 Φεβ 2005) ακολουθούν τα βήματά του σε άλλο επίπεδο, αυτό της ηλικίας τους στα πρωταθλήματα των high schools. Κατέγραψαν εχθές το «1 – 2» στον τελικό της State Division II στις διαδρομές των 5Κ του Woodward Park της Manteca/CA. Νίκησε ο Lex σε 14:27.9 και ακολούθησε 2ος ο Leo με 14:38.4. Τρίτος τερμάτισε ο teammate Aaron Sahlman σε 14:41.1. Eτσι οι Panthers, δλδ οι δρομείς του Newbury Park ΗS, πέτυχαν το sweep! Κατέκτησαν την πρωτιά και στο ομαδικό με ικανό πλεονέκτημα.

Ο Aυντον Στεφανόπουλος, ελληνικής καταγωγής και δρομέας του Los Gatos HS τερμάτισε 5ος σε 15:14.7. Στήριξε την θαυμάσια εμφάνιση στο επιθετικό πνεύμα του. Φαινόταν ως 14ος στο πρώτο split. Πέρασε το τελευταίο ως 7ος. «Η οικογένεια Young συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη δρομικής κουλτούρας στο Newbury Park» τόνισε η Τanya Brosnan, η κόουτς και πρόσθεσε: «Στόχος των διδύμων ήταν η επίδοση διαδρομής αλλά η βιασύνη στις ανηφόρες επηρέασε αρνητικά… Απώλεσαν ενέργεια εκεί! Μικρό το κακό…Γενικά οι ομάδες μας, κορίτσια και αγόρια, αγωνίστηκαν υπέροχα!».