30/12/2021

Τη ματαίωση των δύο δρομικών εκδηλώσεων της πρωτοχρονιάς, του νυκτερινού First Run στις εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ και του Γύρου Καδμείας αποφάσισαν οι οργανωτές τους, η ομάδα του SNF run και ο Δημοτικός Οργανισμός Θηβαίων. Κυκλοφόρησαν βέβαια τις σχετικές ανακοινώσεις – Για το First run 2022:  
«Αγαπητοί δρομείς σε συνέχεια των πρόσφατων κυβερνητικών ανακοινωθέντων μέτρων για την COVID - 19, και με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ είναι στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις παρουσία κοινού την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο των νέων μέτρων, ακυρώνεται επίσης ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, το SNF RUN: 2022 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ΙΣΝ, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα λάβετε ένα επιπλέον email με αναλυτικές πληροφορίες. Οι εκδηλώσεις για την αλλάγή της χρονιάς στο ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα, το Facebook και το YouTube κανάλι του ΚΠΙΣΝ. Καλές Γιορτές σε όλους, με Αγάπη και Ασφάλεια!» Η ομάδα του SNF RUN - Με νέο ηλεκτρονικό μνμ η «ομάδα» ανακοίνωσε ανάμεσα σε άλλα και αυτό: «Οσοι επιθυμούν να παραλάβουν το αγωνιστικό πακέτο τους μπορούν να επισκεφθούν το κέντρο επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ από τη Δευτέρα 10 έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και ώρες από 10:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το επιβεβαιωτικικό μνμ της εγγραφής τους»

Για τον Γύρο Καδμείας: «Δυστυχώς, με βάση τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να ματαιώσουμε το φετινό «Γύρο Καδμείας». Αν και κοπιάσαμε πολύ για την φετινή εκδήλωση, για την οποία ήταν όλα έτοιμα, η ασφάλεια και η υγεία όλων είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιαίτερα δραστήριο ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ που ανέλαβε ένα πολύ μεγάλο οργανωτικό κομμάτι, τους φοβερούς εθελοντές που ήταν έτοιμοι να συνδράμουν με κάθε τρόπο, τους χορηγούς που ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μας και φυσικά τους εργαζομένους του Δημοτικού Οργανισμού και του Δήμου Θηβαίων που έκαναν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διοργάνωση. Όλους εσάς που είχατε δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα, σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που στηρίξατε για άλλη μια χρονιά αυτόν τον θεσμό! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας ώστε όταν η κατάσταση το επιτρέψει, να απολαύσετε μια ασφαλή, πληρέστατη και απολαυστική διοργάνωση!» Για τον ΔΟΘ, ο πρόεδρος...